Éld át a kalandfilmek izgalmát – a valóságban!

Ha nem nézted meg a fenti filmet, ne hagyd ki!

Miután Moore professzor életét veszti egy tűzvészben, a titkos feljegyzéseit tartalmazó ládikája gyönyörű lányához, Daphnéhoz kerül. Vajon mit rejtenek a talányok?

A nyomok Korfura vezetnek, ahol te is bekapcsolódhatsz a rejtély megfejtésébe. Egy misztikus táj útvesztőiben feladványok sora vár. Deríts fényt Moore professzor súlyos titkára! A sziget örökre hálás lesz neked ezért.
Éld át Te is a kalandot!
Megrendelés pénzvisszafizetési garanciával

Még nem jártál Korfun? Tervezd be a nyárra! A tengerparti pihenés mellett egyedülálló játékunkkal a sziget népszerű helyeit éppúgy bejárhatod, mint az eldugott zugokat. Vidd magaddal a játékot, és nem fogsz unatkozni!

Imádod Korfut? Mindig ott nyaralsz és azt hiszed, már minden szegletét ismered?
A Heroes of Greece első kalandjátéka, a Szpiridon gyűrűje neked is tartogat meglepetéseket!

Mást is kipróbálnál az útikönyves kiránduláson kívül? A Szpiridon gyűrűjében egy fordulatos, humoros és izgalmas történet kalauzol végig a smaragd sziget különböző helyszínein. Legyél te Görögország és a Szpiridon gyűrűjének egyik hőse! Vesd bele magad a kalandokba!

Te már hős vagy?
Kattints ide a megérdemelt oklevélhez
Hatszor voltunk Korfun, és már minden kecskecsapáson jártunk, így kissé bizonytalanok voltunk, hogy tud-e újat mutatni nekünk a játék. Tudott. Megnéztünk olyan helyeket a szigeten, ahova nem mentünk volna el a játék nélkül. Ilyen volt pl. *** vagy *** ahová egy másik napon vissza is mentünk, majd onnan megláttuk ***-t és így tovább... Ezzel felfedeztünk egy általunk még nem ismert környéket. Kíváncsian várjuk a folytatást, hogy milyen új helyszínen játszhatunk újra. – Schmidt család