Kalandra fel!

Ez az! Megvan! De nem. Vagy mégis? Erre kell menni? Vagy a másik úton? És hol az a kanyar? Ott! Ilyen és ehhez hasonló fontos kérdések és problémák foglalkoztattak bennünket egy napig – milyen üdítő! Visszakerültünk a gyermekkorunkba, találgattunk, keresgéltünk, rejtvényeket oldottunk meg egy nagy társasjátéktáblán, amit Korfunak hívnak. És közben utazgattunk a feledatok utasításainak megfelelően egyik csodálatos helyről a másikra, mesebeli tájakon, amiket e játék nélkül nemigen kerestünk volna fel. Nagyon élveztük! – írja Kitti, egy játékosunk.

A játékot pénzvisszafizetési garanciával rendelheted meg, így nem kell azon aggódnod, hogy mi van, ha nem tetszik, és akkor kárba veszett a pénzed. Ugyanis ha mégsem vagy elégedett a kalanddal, visszafizetjük a vételárat.*

Kérjük, válaszd ki, hogy a papírtasakos vagy a díszdobozos játékot kéred.
A gomb megnyomása után a következő oldalon adhatod meg a számlázási és a szállítási adatokat. A szállítási idő kb. 2-5 munkanap, utánvéttel vagy előre utalással tudsz fizetni. A csomagot a DPD futárszolgálat kézbesíti. A szállítási költséget az ár tartalmazza.

A játék olcsóbb, mint általában más egész napos fakultatív programok. Például a szigettúra Korfun két főre kb. 60 euró. A kalandjáték viszont már (átszámítva)
kb. 33 euróért a tiéd lehet, és annyian játszhattok vele, ahányan csak akartok!
(A díszdobozos játék is csak kb. 45 euró.)

Rendeld meg a játékot, és élvezd! Végigjátszottátok, és mégsem vagy elégedett? Küldd vissza nekünk, és visszafizetjük az árát!*

* A pénzvisszafizetési garancia feltételeiről ide kattintva az általános szerződési feltételek oldalon olvashatsz.
A kalandjáték színes papírtasakban
+ toll
Pénzvisszafizetési garanciával!
Ezt választom!
13 490 Ft helyett9990 Ft
A kalandjáték exkluzív,
arany színű díszdobozban
+ toll
Pénzvisszafizetési garanciával!
Ezt választom!
19 990 Ft helyett14 990 Ft