Találd meg a rejtett kódokat!

Ezúttal hackerekkel és ügynökökkel kell együtt dolgoznotok, és a kóddarabokat megfejteni/összeszedni, hogy aztán a végén…

Képzelj el egy kémfilmet, amelyben a szereplők egyik helyről a másikra vetődnek, miközben figyelik őket. Csak úgy mehetnek tovább, ha megtalálják az éppen soron következő akadály leküzdésének kulcsát. A játék feladatait konkrét helyszínekhez kötöttük, csak úgy oldhatók meg, ha a játékosok elmennek ezekre a helyekre. Így fejthető fel a történet lépésről lépésre. Kisebb-nagyobb baráti társaságok és családok együtt nyomozhatnak.

Kérdések és válaszok

Gyermekek és idősek is játszhatják?

Igen, mert a játék egyáltalán nem megerőltető, nem kell nagyokat túrázni közben, bár sokat sétálni igen. A nagyobb gyerekek már a feladatok megoldásában is részt tudnak venni. Azok a kicsik pedig, akiket másféle fakultatív programra egyébként elvinnétek, a játékon is veletek tarthatnak.

Én már voltam Thessalonikiben.

Nem probléma, mert a játék során egészen új szemszögből lehet megismerni a várost. A játék élménye pedig végigkísér majd.

Mennyi idő lejátszani?

Általában 4-5 óra, de lehet több is. Attól függ, mennyit nézelődtök közben, így lehet akár 6-7 óra is. Ha tehetitek, akkor a játék végét érdemes sötétedés utánra időzíteni, mert úgy még nagyobb élményben lesz részetek.

Van a játéknak határideje, ami alatt végig kell játszani?

Nincsen, bármikor megvásárolható, és bármikor lehet játszani, akár tavasszal is...

Kihagyhatók belőle részek?

Nem, mert a történetben az események egymáshoz kapcsolódnak. A helyszíneket nem is lehet előre tudni, mert a következő mindig az előző helyen megoldott feladatból derül ki.

A játék során találkozunk más emberekkel, akik be vannak avatva?

Nem, nincsenek külső szereplői a játéknak.

Kell a játékhoz internetkapcsolat vagy okostelefon?

Alapvetően nem, a megvásárolt csomag minden szükséges eszközt tartalmaz. Azonban ha van nálatok, akkor az majd jelent egy kis pluszt a játék során.

Milyen plusz költségek vannak?

Semmilyen, csak amit magatokra költenétek egyébként is.

Honnan tudjam, hogy a játék tetszeni fog?

Ha szereted a kaland- vagy kémfilmeket, társasjátékokat, a Dan Brown-regényeket, akkor nagyon valószínű, hogy a játékot is élvezni fogod. Persze ha ezek nem hoznak lázba, akkor is tetszhet :) Próbáld ki, nem veszítesz semmit, mert pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Ismerd meg a játékot képekben!
Kattints ide a képgalériához